Mitől függ a reptéri parkolás ára?

Mitől függ a reptéri parkolás ára?A reptéri parkolók rendkívül népszerűek azok között, akik autóval szeretnének érkezni a repülőjükre. Nem véletlenül, mivel több szempontból is a legjobb megoldást jelentik ilyen esetben.

Ezek a parkolók speciálisan a repülőtér közelében vannak kialakítva, pont azért, hogy a lehető legkényelmesebb megoldást nyújtsák.

Általánosságban megállapítható, hogy a reptéri parkolás ára kedvezőbb, mintha a közterületi parkolókat választanánk. Nem véletlenül, ugyanis pont így tudják elérni a szolgáltatók, hogy az utazók őket válasszák. Azért természetesen a számtalan reptéri parkoló között is vannak különbségek.

Az egyik különbség, ami nagyban hozzájárul az árképzéshez, hogy fedett vagy kültéri parkolóról van-e szó. A fedett parkolóért természetesen plusz pénzt kell fizetni, de sokan kifizetik inkább a napi plusz 1-2 ezer forintot, hogy nagyobb biztonságban tudják autójukat.

Ha már a biztonságnál vagyunk, akkor a 24 órás őrzés és a kamerás megfigyelés is gyakran olyan plusz költséget jelent, amit megéri megfizetni.

A reptéri parkolók szolgáltatásai nem csak a parkolással kapcsolatosak, hanem az utazást is megkönnyítik. Szinte alapvető szolgáltatásnak számít ma már, hogy a parkolótól az ügyfeleiket díjmentesen elszállítják a repülőtérre, érkezéskor pedig elmennek értük. De persze vannak olyan szolgáltatók, akik plusz pénzt számolnak fel ezért, mert náluk a szállítás nem tartozik bele a parkolás árába.