Sokan kedvelik a galléros pólókat

Sokan kedvelik a galléros pólókatPólót szinte mindenki szívesen visel, kortól, nemtől függetlenül. Számos különböző póló típus közül választhatunk a hagyományos pólótól az elegánsabb viseletig. Az egyik népszerű típus a galléros póló, nézzük meg, hogy miért.

A galléros pólók az elegánsabb vonalat képviselik, ami általában az árukon is meglátszik, mert ezek a fazonok drágábbak szoktak lenni, mint a hagyományos változatok. A magasabb árért természetesen elegánsabb, stílusosabb pólóval gazdagodunk. A galléros pólók eleinte a sportoknak köszönhetően terjedtek el természetesen, kifejezetten a tenisznek. Az 1900-as évek első felében a teniszezők általában egyszerű trikókban, pólókban játszottak egészen addig, amíg meg nem jelent a sportban a galléros póló. Onnantól kezdve nem az egyszerűség számított, hanem a divat is előtérbe került. Ezt követően persze a mindennapokban is egyre többen kezdtek galléros pólót viselni.

A galléros pólók tehát az eleganciának, egyediségnek köszönhetik elsősorban sikerüket. Egy minőségi galléros póló akár alkalmi viseletként is megfelelő, egy elegáns nadrággal és egy zakóval együtt kiváló szettet tud alakítani. Arra azért érdemes ügyelni, hogy elegáns, alkalmi viselethez minőségi galléros pólót válasszunk. Lehetőség van persze hétköznapi viseletként is hordani galléros pólót, akár melegítő nadrággal vagy rövidnadrággal is divatos páros tud alkotni.