A Femto Smart lézerkezelés előnyei

A Femto Smart lézerkezelés előnyeiEgyre többen döntenek úgy, hogy szemüvegüket, kontaktlencséjüket el szeretnék hagyni, és lézeres látásjavítás segítségével javíttatják látásproblémájukat. Ma már számos különböző lézeres szemműtét közül lehet választani, melyek különböző technikai megoldásokat jelentenek különböző árakon. Érdemes tehát tájékozódni, mielőtt kezelést választunk.

A Sasszem Femto Smart kezelés

A világ egyik legpontosabb szemészeti mérőműszerét, a Schwind Peramist és a Schwind 5 dimenziós Amaris lézerét használják a kezelés elvégzéséhez, ami jobb látásélességet jelent, akár rosszabb látási körülmények között is pl. szürkületben, este és csillogó fények esetén is. A kezelés segítségével akár 125%-os látás is elérhető.

A Schwind Peramis precízen, érintés nélkül térképezi fel a szaruhártya egyenetlenségeit, másodpercenként 33 képet készítve. A szem magasabb rendű fénytörési hibáit 45000 ponton méri be, aminek köszönhetően személyre szabott kezelés végezhető el.

A Schwind Amaris mulditimenziós lézer automatizáltan végzi el a korrekciót, a kezelés biztonságos, mivel a vizsgálati adatok közvetlenül kerülnek betáplálásra a lézerbe.

A Femto Smart fájdalommentes kezelése mindössze 3-4 percig tart szemenként, és a kezelés után akár 1 nappal lehet dolgozni, vezetni, olvasni. Nem csak a Femto Smart kezelés, hanem a gyógyulási folyamat is fájdalommentes, és a kezelést követően napszemüveget is csak 2 hónapig kell viselni.