Tippek nőknek online ruhavásárláshoz

Tippek nőknek online ruhavásárláshozAz internetes ruhavásárlás sokkal több buktatóval jár, mintha személyesen vásárolsz magadnak ruhaneműket. Ha körültekintően jársz el, akkor viszont gyakran sokkal jobb élményben lesz részed, sokkal jobb üzleteket tudsz kötni. Cikkünkben segítünk, hogy mire kell figyelni női ruha webáruházas vásárláskor.

Ismerd a méreteid

Személyes vásárlás esetén van lehetőség ruhapróbára, az interneten azonban nincs, így próba nélkül kell megrendelned a ruhákat. Ha minimálisra akarod csökkenteni a nem megfelelő ruhák számát, akkor pontosan tudnod kell, hogy milyen méretekkel rendelkezel. Nem elég azonban a méreteidet tudnod, össze is kell hasonlítanod azokat a webáruház felületén található mérettáblázattal. Ha nincs a webshopon mérettáblázat, vagy legalább valamilyen magyarázat, akkor érdemes másik webshopot keresned.

Korábbi vásárlók véleménye

Minden termék esetén fontos, de ruhák esetén különösen, hogy utánajárj korábbi vásárlók véleményének. Ezek a vélemények segítenek a legtöbb probléma kiszűrésében, legyen szó magáról a termékről, vagy a felkeresett webshopról.

Nézd meg a termékképeket

A termékképek jelentik az egyik legjobb tájékozódási pontot a ruhákat tekintve. Ezt tudják a ruha webshopok is, és gyakran 6-8 képet is feltöltenek egy-egy ruhaneműhöz. Ezeket érdemes vásárlás előtt átnézni, hogy minden megfelelő-e számodra.

A visszaküldési feltételek

Lehetsz bármennyire is körültekintő, könnyen előfordulhat, hogy a megrendelt ruha valamilyen okból kifolyólag nem felel meg. Ilyenkor vissza kell küldeni a megrendelt termékeket. 14 napos elállás vonatkozik a ruhaneműk túlnyomó többségére, azonban a visszaküldési feltételek eltérhetnek webshoponként.